Páginas

jueves, 8 de diciembre de 2011

Nota de Premsa: Resultats i Premis VIII Torneig de Tennis de Aielo de Malferit 2011




( Únic Torneig en Actiu puntuable per al RK Nacional de la Vall d’Albaida).


Sorprenenment ha resultat Guanyador Emili Sanchis (RK 119) amb un tennis increible en la millor partida jugada per aquest jugador de Canals en aquest torneig, front al nostre Santi Penadés d’Aielo (RK 59) . Els dos jugadors van estar a un gran nivell amb punts de mes de 25 colps i de gran intensitat. Emili ja va eliminar en semifinals al primer cap de serie del Torneig Carlos Garcia de Carlet 35 RK.  Aixi pues continua complinse la estadistica o predicció estática d’aquest torneig, on Santi Penades sempre juga la final i on mai a repetit guanyador desde que aquest torneig es puntuable.
Any i RK que tenien quan van guanyar.
2007-  Carlos Garcia RK 133
2008-  Santi Penades RK 252
2009-  David Villanueva RK 93
2010-  Angel Alonso RK 63
2011- Emili Sanchis RK 119




A destacar el premi al Jugador Revelatció per a  Sem Tripolski un Rus que entrena en l’academia Ecotenis en el CT Oliva. Va guanyar la seua final en la Fase Previa i amb sols 15 anys te una potencia increible en el seus colps i una gran mobilitat en la pista. No va poder jugar la final per el el aplaçament, donat que tenia que tornar al seu país, per a tornar en poc de temps.
Per altra banda destacar que Alberto Regal de Bocairent va fer el seu millor campionat, eliminat en quarts per Carlos Garcia, i tinguent 2 pilotes de set al seu favor front al cap de serie numero 1, e inclus un 5-0 a favor seu en el Tai-Breck.
El CT Aielo va homenjaear al equip de la organització del Torneig: Jose Guerola, Ximo Ortiz i Fulgen Vicent (President del Club) amb un trofeu de reconeiximent, el director del Torneig Marcos Cantó va reconeixer que sense la seua aportació desinteresada no s’habera dut tots aquests projectes de promoció del Tennis.

Marcos Cantó. Director del Torneig.
Club de Tennis Aielo de Malferit.